leisure Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Solidna grupa, imamo sanse da odemo dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Dolazi Antonov kao LB, i najavljuju jos jednu bombu koju kriju kao zmija noge. Mozda pozajmica Mitrovica? U svakom slucaju mora neki napadac umesto Djurdjevica. Raspored izasao, prva u Bernu (nadam se da cu ici da gledam), druga bez publike protiv Dinama. Mozda dobijemo to kod kuce, statistika kaze da smo jako dobri kad igramo kuci bez navijaca. Mislim da smo i sahtjor tukli onomad u ligi evrope, nisam siguran Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 25, 2017 Author Report Share Posted August 25, 2017 2 hours ago, sttevann said: Mozda pozajmica Mitrovica? si ozbiljan? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 ja htedoh da ubacim smajli, ali izgleda nije fora Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 25, 2017 Author Report Share Posted August 25, 2017 deluje da nije, bukvalno me je blam da napisem ovo, ali citao sam komentare likova koji se nadaju pozajmici JOVETICA pa bog te jebo Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 4 hours ago, sttevann said: Sto na suspenziju, sta je tu zanimljivo onda :-D Plus, ako ne ukinu suspenziju, ona vazi samo za nas, dozvoljeno ce biti siptarima da dodju, kao sto su madjari bili proslu. zanimljivije je da ih gadjate topovskim udarima i da vam spuste dron, pa da nas izbace sve skupa na 100 godina iz svih takmicenja... :P 13 minutes ago, Vlada_ said: deluje da nije, bukvalno me je blam da napisem ovo, ali citao sam komentare likova koji se nadaju pozajmici JOVETICA pa bog te jebo a i ciga ce da dodje is PSG-a zbog narusavanja fair play-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 (edited) Mozda je bambi tosic u pitanju Ubodoh ja http://mondo.rs/a1035496/Sport/Fudbal/Zoran-Tosic-Partizan-pojacanje.html Edited August 25, 2017 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 26, 2017 Author Report Share Posted August 26, 2017 e to je vec ozbiljna prica. mozemo da se sutiramo u dupe realno, jer su se izgleda poklopile ludacke okolnosti, a drugacije ne bismo ni mogli da ga dovedemo :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 postoje indicije da je u prici i nikola stoiljkovic iz brage kao pojacanje u napadu. antonov dolazi, sinoc sam ga pitao da li dolazi da osvojimo ligu evrope i rekao mi je "dolazim najverovatnije" :) mozda je ipak bolje da sa dinamom igramo pod suspenzijom zamisljao sam scenario gde setalica novorusije ide jugom dozivotna mekano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 26, 2017 Author Report Share Posted August 26, 2017 izgleda da nije stojiljkovic ipak, vec stranac. https://twitter.com/Prof_Agatonovic ovaj lik uglavnom ima sve informacije iz prve ruke, mada je u poslednje vreme malo butthurt na upravu jer ga nekad izduva za ekskluzivu koju dobije informer :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 ovo je najgori lik na svetu, bukvalno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 26, 2017 Author Report Share Posted August 26, 2017 psiho je definitivno, ali ima informacije pouzdane Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 bojan krkic? jedino da mu platu i dalje placa stouk ali nekako nerealno deluje ta pozajmica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 26, 2017 Author Report Share Posted August 26, 2017 to su vec neozbiljne price, nemaju nikakvog smisla. prica oko tosica je navodno: odbio je tursku, nemacku itd. jer pocinje biznis ovde (gradnju neku ili sta vec) i hteo bi da bude u srbiji. potpisuje valjda ugovor na 2 godine, ali ide sledece sigurno, eventualno ostaje do kraja kvalifikacija ako budemo prvi. igrao bi za pola miliona, a njemu bi pripala razlika vrednost transfera - trenutni ugovor. znaci, ako ga neko sledece godine kupi za 2 miliona, partizanu ide 500 soma a njemu milion i po, tako da ga u sustini imamo godinu dana za dzabe. na ovu pricu sam naleteo i jedino tako ima smisla njegov dolazak realno Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 pa to oko krkica je bacio onaj aga, koliko moras biti lud da pomislis da krkic sa klauzulom od 10miliona dodje ovde :D covek ni za nasu repku nije hteo da igra a ne za neki klub ce :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 26, 2017 Author Report Share Posted August 26, 2017 (edited) . Edited August 26, 2017 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 On 25.8.2017. at 8:57 PM, trn said: Mozda je bambi tosic u pitanju Ubodoh ja http://mondo.rs/a1035496/Sport/Fudbal/Zoran-Tosic-Partizan-pojacanje.html ubode i ja... bambi je neimar za nase uslove... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 ocajan derbi ali ovaj moj sugradjanin je lik promasio profesiju,nisam skoro video losije sudjenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 27, 2017 Author Report Share Posted August 27, 2017 - teren je toliko uzasan, da je bilo ocigledno koliko je uticao na igru kad su poceli da dizu paseve koji bi isli po zemlji uvek, i generalno se videla nesigurnost u vodjenju lopte jer ona svakog trenutka moze da ode u kurac - sto se tice sudjenja, generalno lose. mislim da nijedan penal nije bio, ali bih ga zato za sviranje kraja na 1:58 pri kontri 4 na 3, na 40 metara od gola poslao da tuca kamen narednih 50 godina - pre meca bih realno prihvatio nereseno. cigani su u naletu u svakom smislu, mi tek treba da odradimo prelazni rok, a oni su tek sad suoceni sa zadrzavanjem kange, boacea itd. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 ono kad je boaci omasio loptu sam roflovao jako sto se sudjenja tice ne mogu da se otmem utisku da je grobari cokot sudija navlacio na zvezdinu stranu malo i da, i dalje sam ubedjen da je djukic ozbiljna prevara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 izgledalo je kao da navlaci al jednostavno ne ume retard,toliko nema osecaja za sudjenje da nisam mogao da verujem sta gledam,kad je faul on ne sudi,kad nema faula,on svira,degencina,par zutih kartona propustio,ona kontra na samom kraju utakmice on svira kraj,penal nad jankovicem apsolutno nikako,sam je trazio kontakt i zasluzeno dobio zuti ali nad tavambom je apsolutno mogao da svira i niko rec da mu ne kaze...isuvise situacija ima za nabrajati gde je mentolcina gresio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 rofl zuti u 45. sekundi za Evertona, a onda ne da zuti Savicu kada je rukama zadrzao Sumu su odmah definisali sudjenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 2 hours ago, trn said: ono kad je boaci omasio loptu sam roflovao jako sto se sudjenja tice ne mogu da se otmem utisku da je grobari cokot sudija navlacio na zvezdinu stranu malo i da, i dalje sam ubedjen da je djukic ozbiljna prevara naravno da je prevara, njega je Đurovski oprao 3x u derbiju za nepunih mesec dana Žuti za Evertona je itekako postojao, ali je kasnije postojao i za Vujadina, to je moralo da se sudi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 in adr njuz u kkp nikad teze, cekaju da fiba odredi klauzulu za pecarskog da je plate, dosao nwg :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts