Vlada_ Posted July 2, 2017 Author Report Share Posted July 2, 2017 wat Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 jos plej i pali se masina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 globari Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Pa dobro,d b,lako se to pomesa. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 12, 2017 Author Report Share Posted July 12, 2017 promasili ste topik Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 13, 2017 Author Report Share Posted July 13, 2017 http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-slovake-isplacuje-na-rate-suma-treci-najskuplji-transfer-u-istoriji-kluba/172623 izgleda da je to to Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 (edited) Nista spec, kao i Leonardo... samo sto kod nas kad dodju ti prosecni fudbaleri, koji znaju sa loptom koliko bi trebalo da zna profesionalni fudbaler odmah iskoce iz mora poluamatera. Neki Alaves je njima max domet, realnost neki Konjaspor. To u karijernom (fudbalskom) smislu, u novcanom bi im Kina bila pun pogodak. Edited July 14, 2017 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 partizan - zvezda u kvalifikacijama za ligu sampiona!!!1 Hapoel Beer-Sheva (ISR) or Honvéd (HUN) v Žalgiris Vilnius (LTU) or Ludogorets (BUL) Viitorul (ROU) v APOEL (CYP) or Dudelange (LUX) Hibernians (MLT) or Salzburg (AUT) v Rijeka (CRO) or TNS (WAL) Qarabağ (AZE) or Samtredia (GEO) v Sheriff (MDA) or Kukësi (ALB)Partizan (SRB) or Budućnost Podgorica (MNE) v Olympiacos (GRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Super, imace i cigani za koga da navijaju u sledecem kolu, kad im ispadne onaj njihov tim. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 realno bi navijali protiv vas koga god izvukli, boli nas kurac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Vazda ste pravi Srbi bili Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 jesmo, vi ste klub iz Zagreba, zato navijamo protiv Hrvata OPALA SIPAJ PO STEVICI Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 osvajamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Osvajate pimpek. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 16, 2017 Author Report Share Posted July 16, 2017 molim cigane koji su kukali na grobare u svojim temama da se presele na svoju, terza madjija vam je doveo 10 (deset) igraca za sad, prvo otvorite temu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Opusteno, u musavom klubu se sprema kk scenario. Kokeza od Brodarca pravi Zlezdu, gasi se maticni klub, svi cigani, verni srbi, pocinju da navijaju za Brodarac. Puni se sever. Verni navijaci bodre svoj klub i jedini stub srbstva opet osvaja titulu i nama je svima od tog trenutka bolje! Vodje mobilisu svoje navijace za Kosovo, samo ovaj put ne u sverc robe i gudre, vec u konacni boj za povratak svete zemlje! Zivela zvezda i majka Srbija! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 osvajamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 osvajaju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 2 hours ago, Highl1 said: osvajaju moj rch svojim jezicima, grobarshture odvratne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 On 14.7.2017. at 10:35 AM, alfa said: Nista spec, kao i Leonardo... samo sto kod nas kad dodju ti prosecni fudbaleri, koji znaju sa loptom koliko bi trebalo da zna profesionalni fudbaler odmah iskoce iz mora poluamatera. Neki Alaves je njima max domet, realnost neki Konjaspor. To u karijernom (fudbalskom) smislu, u novcanom bi im Kina bila pun pogodak. ne znam da li sam na forumu procitao vecu istinu od ove... najfudbalskiji igrac u ligi je gospodin sale vinjak... On 16.7.2017. at 0:20 PM, alfa said: Opusteno, u musavom klubu se sprema kk scenario. Kokeza od Brodarca pravi Zlezdu, gasi se maticni klub, svi cigani, verni srbi, pocinju da navijaju za Brodarac. Puni se sever. Verni navijaci bodre svoj klub i jedini stub srbstva opet osvaja titulu i nama je svima od tog trenutka bolje! Vodje mobilisu svoje navijace za Kosovo, samo ovaj put ne u sverc robe i gudre, vec u konacni boj za povratak svete zemlje! Zivela zvezda i majka Srbija! ali da budemo deveti u evropi... kokezin iq je na nivou prosecnog iq-a nase zadnje linije, tako da ne verujem... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 zvezda poslala ponudu za sumu kakva gomila bednika, to im je jedina sansa da ubodu igraca koji valja izgleda Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 pošto znaš da valja, jer iz Slovačke umesto da ode negde dalje na zapad ide u partizan čak i da valja, posle godinu dana u žabokrečini će da traži veće pare, biće u sukobu sa upravom, i na kraju će da bude prodat u Al Ahli Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 18, 2017 Author Report Share Posted July 18, 2017 3 hours ago, Highl1 said: pošto znaš da valja, jer iz Slovačke umesto da ode negde dalje na zapad ide u partizan čak i da valja, posle godinu dana u žabokrečini će da traži veće pare, biće u sukobu sa upravom, i na kraju će da bude prodat u Al Ahli posto zvezda ima dugu tradiciju preplacivanja kangi, donalda, le taleka za velike pare, a moreira, dijara, zuka, leonardo vam se ne desavaju. jebiga, poenta pronalazenja stranca je da bude za klasu bolji od domaceg sodera, iako nisu ne znam kakav kvalitet na evropskom/svetskom nivou, ali zvezdanu i drugarima to ne polazi za rukom pa iz ocaja jure igraca koga snime nasi Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Ma da, vaši su inače bili skauti Porta, ali im nije odgovarala klima na okeanu imali ste šodera kao i mi, uz poneke bisere sa obe strane (Kastiljo, Gaj, Li Adi, Dramani, etc), ali sve je to isti kurac. samo je ipak bitno da vi u grobarskim glavama imate da vaše govno manje smrdi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 18, 2017 Author Report Share Posted July 18, 2017 mi strance nikad nismo lopatom tovarili. a i generalno igrace. prosle godine ste imali 50 napadaca. u ovom prelaznom roku ste doveli 10 (deset) igraca, a siguran sam da tu nije kraj. mi smo doveli jednog, jer nam je otisao stoper u fiorentinu za 5.5miliona evra, i jurimo stranca sad koga pokusavamo da dovedemo vec jace od godinu dana. isto je to verovatno. iste su nam i omladinske selekcije i poslovanje s njima verovatno. bog vas je pogledao da grujicev cale ne dozvoli transfer za milion i kusur kao sto je zvezdan hteo, pa ste posle uzeli 6 miliona ili koliko vec. nase govno u fudbalu definitivno manje smrdi, to je cinjenica. razloge ne znam, verovatno cista sreca da nas nasi hohstapleri manje kanale prethodnih godina. ali je jednostavno tako. ali opustite se, sprema se neki adaptirani ćoki scenario i u fudbalu posto identican uefa ne bi dozvolila. vraca se po milion, otpisuje se 6 sve regularno i logicno ae Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts