Jump to content

Argo na Steamu od 22. juna, besplatan za sve


SolidChief

Recommended Posts

Argo.jpg?fit=450%2C193

Studio Bohemia Interactive je danas otkrio da taktički multiplejer šuter, Argo, 22. juna dolazi na Steam, i biće potpuno besplatan. Ovaj naslov će imati 5 na 5 multiplejer, ali i kooperativne misije za do deset igrača.

Praćen popularnošću igara Arma 3 i DayZ, Argo je najnoviji naslov koji koristi najbolje elemente Arme 3, i sklapa ih u ideju sa puno potencijala. Multiplejer se sastoji od tri moda: Link, Raid i Clash. Prva dva moda su smeštena na malim, brzim mapama, sa objektivima koji liče na one iz Counter Strike igrara. Clash je nešto sporiji mod koji pruža više taktike, i omogućava igračima da sami kreiraju put do ispunjenja objektiva, zauzimanja neprijateljske baze. U svakom modu igrači će dobijati pakete sa različitim olakšicama, koje mogu biti dobijanje pojačanja ili veći broj respawna.

U video klipovima, koji su se danas našli na jutjub kanalu Bohemia Interactive, prikazan je veliki broj oružja, granata i oklopa. Kooperativni mod za do deset igrača, omogućava velikoj ekipi da krene u borbu protiv brutalne veštačke inteligencije, koja je preuzeta iz Arme 3. Radnja će se odigravati na ostrvu Malden, koje je veličine 62km2. Ostrvo predstavlja rekreaciju terena iz igre Operation Flashpoint: Cold War Crisis, koja je prvi naslov studija Bohemia Interactive.

Ono što nećemo videti u ovoj video igri, a prati skoro svaku besplatnu multiplejer igru, jesu mikrotransakcije. Ispod možete pogledati prikaz sva tri moda:

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...