Jump to content

Valkyrie Drive: Bhikkhuni stiže i na PC


SolidChief

Recommended Posts

Valkyrie-Drive-Bhikkhuni.jpg?fit=450%2C2
Valkyrie Drive: Bhikkhuni, anime hack and slash kod koga akcija ide rame uz rame sa isticanjem seksualnosti likova koje možete voditi, pojaviće se i za PC 20. juna ove godine.
O samoj priči igre, virusu koji pogađa samo žene, pretvarajući ih u smrtonosno ali seksi oružje itd, itd, nećemo trošiti reči. Biti politički korektan, dok pišemo o ovoj igri, težak je zadatak. Da je sam izgled devojaka koje vodite jedna od glavnih udica za igrače, to nema sumnje. Kako bi drugačuje objasnili mogućnost da im menjate odevne kombinacije, od frizure, preko stvari koje nose, pa čak do dezena donjeg veša koji možete sami osmisliti. Ali ako sve to sklonimo na stranu, Valkyrie Drive: Bhikkhuni je jedna solidna tepačina, gde će vaše devojke da sravnaju sa zemljom sve što im stane ne put.
Postoji sedam junakinja koje možete voditi, kroz 24 misija. Svaki lik ima specifične karakteristite i stil borbe. U multiplejer modu može igrati četri igrača. Igra je prerađena da podrži rezoluciju do 1080p, na 60 fpsa. Ako ste u anime fazonu, ova igra će se sigurno naći na vašem PC-ju. Za sve ostale, nađite neku igru sa malo manje grudi i tangi.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...