Jump to content

Far Cry 5 izlazi sledeće godine


SolidChief

Recommended Posts

Far-Cry-5.jpg?fit=450%2C261

Peti deo FPS serijala ipak će biti dostupan tek od 2018. godine.

Far Cry 5 je prva igra u franšizi koja će se odvijati u Americi. Priču će biti moguće iskusiti od početka do kraja kako u singlplejeru, tako i u dva igrača, kooperativno. Kao što imamo priliku da vidimo u novom trejleru, koji je došao uz objavu datuma izlaska, kretanje kroz veliki svet prvi put će biti moguće i avionom. Od ostalih vozila biće prisutni automobili, terenska vozila i brodovi, a oružja će uključivati puške, bombe, čekiće i bejzbol palice.

Bićete u prilici da regrutujete druge ljude da se bore za vas, ali i životinje kao što su medvedi!? Far Cry 5 sadrži i editor mapa, koji će omogućiti fanovima da sami prave dodatni sadržaj.

Igrač je u ulozi zamenika šerifa koji je poslat da uhapsi Džozefa, predstavnika čudne porodice religioznih fanatika. Neprijatelji u igri biće i ostatak njegove zajednice, koja sebe naziva “Glasnicima”. Sa druge strane, protagonista će imati pomoć od likova koji su prikazani u posebnim trejlerima:

Sony u poslednje vreme učestalo sklapa marketinške dogovore sa mnogim kompanijama, pa će tako na PlayStation 4 konzoli, određeni dodatni sadržaj za Far Cry 5 biti besplatan na izlasku igre.

Odlukom da izađe 2018. godine je verovatno ostavljen prostor novom Assassin’s Creed naslovu da se pojavi ove godine, i dobije svu pažnju. Far Cry 5 stiže 27. februara 2018.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...