Jump to content

Vanquish stigao na PC


SolidChief

Recommended Posts

Vanquish-PC.jpg?fit=450%2C253

Vanquish, brz akcioni šuter, je od danas dostupan za kupovinu preko Steama. Uz to SEGA je svojim vernim fanovima podarila i video o nastanku igre. Video prati intervju sa razvojnim timom studija Platinum Games koji stoji iza ovog naslova.

U intervjuu govore producent Atasuši Inaba, animator Takaki Jamaguči i programer neprijatelja u igri Norijuki Otani. Oni diskutuju sve, od originalne ideje za slajd bustere koje poseduje glavni protagonista Sem, do plešućih robota. U videu je takođe objašnjeno zašto je Mikami želeo da razvije brzi akcioni šuter.

Prvobitno pušten u prodaju za PlayStation 3 i Xbox 360 2010. godine, a početkom ovog meseca SEGA je potvrdila da Vanquish dolazi na PCPrethodni naslov SEGA kompanije koji je portovan na PC je Bayonetta, koja je već prodata u preko 170 hiljada primeraka. 

Pored toga što radi u 60 frejma po sekundi, Vanquish na računarima nema ograničenje frejmrejta, podržava 4K rezoluciju, skalabilne teksture, podešavanje kvaliteta senki i ostala podešavanja koja prate igrača na računarima. Ima potpunu podršku za tastaturu i miša, ali možete koristiti i kontroler. Sve je tu za maksimalan užitak i to po ceni od 20€ na Steamu.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...