Jump to content

Grim Dawn prodat u više od milion primeraka


SolidChief

Recommended Posts

grim-dawn.jpg?fit=450%2C281

Grim Dawn, akcioni RPG iz prošle godine, prodat je u više od milion primeraka i još 200.000 primeraka DLC-a Crucible. Ekipa koja je radila Titan Quest je iskoristila prethodna iskustva i to prenela na novu igru, što se svakako isplatilo. U znak zahvalnosti, Crate Entertainment je na svom sajtu objavio sniženje od 50% do kraja maja.

Takođe, igru trenutno po sniženoj ceni od 50% možete naći i na Humble Storu.

“Prosto je neverovatno kada pomislite da je ovako uspešna priča izašla iz tako skromnih početaka, protkanih neizvesnošću, preprekama i izazovima. Stalno sam se preispitivao zašto ovo uopšte radim, tokom prve tri teške godine razvoja. Kada se osvrnem na to vreme, jedino što me je teralo dalje, u tim crnim danima jeste odgovornost da priču isteram do kraja, zbog ljudi koji su investirali vreme u ovaj projekat kao i zbog onih koji su materijalno pomogli preko našeg sajta. Ta želja da se istraje, bez obzira na sumnje, kasnije se isplatila kroz hiljade Kickstarter backera i u Early Accessu, što je potvrdilo da radimo pravu stvar i dalo nam šansu da ostvarimo svoj san.” – izjavio je direktor Crate Entertainmenta, Artur Bruno

Danas Crate Entertainment ima 14 developera koji rade na novim ekspanzijama za Grim Dawn, kao i na drugim projektima. Vera u projekat i u ljude koji su uključeni je glavni element uspeha, jer put do cilja nije pravolinijski, već pun poteškoća.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...