Jump to content

Napravite svoj grad iz snova na Marsu!


SolidChief

Recommended Posts

Surviving-Mars.jpg?fit=450%2C237

Kao što možda znate, danas je krenuo PDXCon festival koji će trajati naredna 3 dana, tako da možemo očekivati gomilu zanimljivih novosti iz izdavačke kuće Paradox Interactive, čuvenoj po svojim strategijama i raznoraznim menadžerskim simulacijama.

Njihova popularna simulacija pravljenja grada, Cities: Skylines, prolazi jako uspešno kod publike željne kvalitenih simulacija razvoja i upravljanja gradovima, pa nas zato i ne čudi informacija iz marta ove godine, da je ovaj naslov prodat u preko 3,5 miliona kopija, što je za jednu igru u realno niša žanru poprilično neverovatna brojka.

Ovoga puta nam Paradox predstavlja još jednu simulaciju izgradnje gradova, ali sa veoma zanimljivim tvistom – dešava se na Marsu! Igra se zove Surviving Mars i vi ste deo odabranog tima ljudi koji je poslat da kolonizuje Mars, što će biti veoma izazovan i težak zadatak, imajući u vidu teške uslove i ograničene resurse.

Prvi sinematik za igru deluje veoma zanimljivo, a čini nam se i da igra neće sebe uzimati previše ozbiljno, bar na osnovu par šaljivih momenata koje vidimo u trejleru. Prema trenutnom planu, igru možemo očekivati negde tokom 2018. godine, a na njoj radi studio Haemimont Games, gejmerskoj publici najpoznatiji po serijalu Tropico.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...