Jump to content

Gotovo je sa Mass Effect igrama u dogledno vreme?


SolidChief

Recommended Posts

Mass-Effect-Andromeda.jpg?fit=450%2C255

Prema neimenovanim izvorima portala Kotaku, Electronic Arts je odlučio da u narednom periodu stavi Mass Effect franšizu van glavnih fokusa kompanije BioWare, tako da u narednim godinama sasvim sigurno neće raditi na novim igrama u ovom popularnom univerzumu.

Ovo je najverovatnije rezultat mlakog, pa možemo reći i veoma lošeg, prijema koji je Andromeda imala, kako kod publike, tako i kod kritike

Nedeljama pre izlaska igre, Andromeda je ismejavana zbog loših animacija i još lošijeg pisanja, i mnogi su se pitali zašto je ovako veliki projekat dat neiskusnom studiju BioWare Montreal, kome je ovo bila prva velika AAA igra, dok su ranije radili samo kao podrška i ekipa za dodatni sadržaj.

Izgleda da ih sudbina podrške sad opet čeka, jer prema izveštajima, studio je znatno smanjen i najveći broj zaposlenih je preraspodeljen da pomogne ostalim studijima u vlasništu EA, na njihovim projektima. Neki su poslati u studio EA Motive da pomognu u radu na Star Wars Battlefront II, drugi deo je otišao u BioWare Edmonton (glavni BioWare studio), gde će raditi na novoj BioWare igri, koja trenutno ima samo radni naziv “Dylan” i koju možemo da očekujemo 2018. godine.

Samo mali deo zaposlenih je ostao u BioWare Montreal, i oni će raditi na DLC sadržaju za Andromedu, kao i na redovnoj podršci za igru u vidu pečeva i balans izmena u multiplejeru.

Iako je Mass Effect Andromea zaista bio nedovršen proizvod, ne možemo a da se ne saosećamo bar malo sa momcima i devojkama iz studija BioWare Montreal, kome je dato da samostalno rade svoj prvi projekat u jednoj tako velikoj franšizi kao što je Mass Effect, čime su praktično od starta bačeni u poprilično tešku situaciju, sa malim iskustvom, a ogromnim očekivanjima.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...