Jump to content

Da li ovako izgleda Red Dead Redemption 2?


SolidChief

Recommended Posts

red-dead-redemption-2-ps4.jpg?fit=450%2C

Kako se jesen približava, tako je sve veće interesovanje za najnoviji naslov koji bi trebao da nam stigne od Rockstar Games-a. Naravno, pričamo o Red Dead Redemption 2, igri koja je jedna od naiščekivanijih ove godine. U pitanju je nastavak fantastičnog prvog dela, vesterna smeštenog pred kraj XIX veka, u kome smo pratili avanture Johna Marstona kroz Sjedinjene Države i Meksiko.

Prošlo je već pola godine od zvaničnog trejlera koji smo imali prilike da vidimo, a kako se isti završava sa “Fall 2017”, a nekih većih informacija i dalje nema, napetost fanova raste sve više i više. Zbog toga je jedna “procurela” slika podigla dosta buke, i za sada se i dalje ne zna da li je u pitanju stvarno screenshot iz nove RDR igre. Na slici se vidi karakter koji dosta podseća na Marstona iz mlađih dana, te to doprinosi teoriji da ćemo biti u prilici da igramo kao jedan (ili svih sedam) članova njegove bande.

Više informacija o ovom naslovu će svakako doći pravo niotkuda, kako to Rockstar obično i radi. Ova kompanija preskače E3 sajam svake godine, a to po svemu sudeći neće biti izuzetak ni sada. Kliknite na sliku da je uvećate, pa dajte i sami svoj sud o tome da li stvarno gledamo u Red Dead Redemption 2, ili u nečiji veliki trud da lažira ovakvu informaciju.

rdr2leak.jpg?resize=450%2C253

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...