Jump to content

Sve što treba da znate o Injustice 2


SolidChief

Recommended Posts

injustice2.jpg?fit=450%2C253

Kako se sve više približava datum izlaska drugog dela Injustice igre, tako sve više i više informacija pristiže o ovom naslovu. NetherRealm Studios i Warner Bros su ovaj put izbacili trejler koji traje čak više od pet minuta, a kroz njega su objasnili sve što bi potencijalne igrače zanimalo u vezi ovog nastavka.

Injustice 2 će biti smešten u svet koji se od starta nalazi u haosu, pa i sama priča igre počinje borbom između Betmena i Supermena, a dalje nastavlja u još jačem ritmu. Imaćete priliku da, kako nam  najavljuju, i sami odlučujete o daljem toku dešavanja. Svi bitni heroji iz DC univerzuma će biti pristuni, a svaki od njih će imati svoju opremu, koja će vam omogućiti da menjate (do neke mere) sposobnosti vaših heroja, kao i njihov izgled.

Naravno, napomenuli smo vam da postoje heroji koji neće biti dostupni svima, već ćete ih morati otključati preko DLC-a igre, ali sudeći po ovom trejleru i sama osnovna igra izgleda da će u sebi imati dosta materijala za sate i sate uživanja. Injustice 2 dolazi na Xbox One i Playstation 4 u utorak, 16. maja. Ovaj za sada, najdetaljniji trejler za igru, možete pogledati ispod.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...