Jump to content

Prey pređen za 10 minuta


SolidChief

Recommended Posts

prey.jpg?fit=450%2C253

Iako se igra tek pojavila, i mnogi veliki sajtovi još nisu izbacili svoje zvanične review-ove za nju, Prey je postao prava poslastica za ljude koje vole da protrčavaju kroz igre. Poslednji u nizu takozvanih speedrun-ova, granicu je pomerio na tek iznad deset minuta.

Naravno, to je neizvodljivo ako se igra po pravilima koja je igra postavila, međutim, ljudi vole da krše ta ista pravila i nalaze nove puteve i nove načine za prelazak. Ako se odlučite da pogledate video ispod, što vam svakako ne preporučujemo ako još niste odigrali Prey, videćete kako se preskaču ogromni delovi igre i kako se veoma brzo stiže do odjavne špice. Nemojte da se začudite ako ne budete shvatili šta se dešava na ekranu, jer vas u 10 minuta očekuje ogroman broj iskorišćavanja bug-ova u teksturama i preskakanja svih mogućih misija.

Za „normalan“ prelazak Prey-a biće vam potrebno nekih dvadesetak sati igranja, a možda i jače, pogotovo ako ste tip igrača koji voli da čuje sve i sazna o svetu što je više moguće. Mi vam svakako preporučujemo takav način igranja, bar za prvi put. Nešto više o našim utiscima o igri možete videti u našem Prey review-u, a video ispod pogledajte na sopstvenu odgovornost.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...