Jump to content

Far cry 5 će možda biti špageti vestern FPS


SolidChief

Recommended Posts

ubisoft.jpg?fit=450%2C253

Nema sumnje da Ubisoft voli da menja setting igara kada je u pitanja Far Cry serijal. Od rajskih ostrva, preko afričkih savana i vrhova Nepala, stigli smo čak i do Evrope 10000 godina pre nove ere. Sada, radimo fast forward i kočimo u Americi, divljem zapadu, jednom tako retkom žanru u kome se na prste jedne (ili ajde dve) ruke mogu nabrojati kvalitetne vestern igre.

Far Cry 5 će po svemu sudeći biti smešten upravo tamo, i po žanru će biti FPS western. To za sada nije zvanična informacija ali pošto je jedna ekipa snimala live action trailer za nenajvljenu igru sa takvom tematikom, a producent je bio Jeff Guliot (čovek koji je radio na nekoliko pređašnjih Ubi igara),  vrlo je verovatno da je u pitanju baš novi Far Cry. Igra bi trebalo po tim istim informacijama da se pojavi negde u septembru.

Pored toga, jedno od pitanja koje je Ubi postavio svojim korisnicma tamo negde 2015. godine je bilo upravo vezano za setting novog FC-a. Jedan od ponuđenih odgovora je naravno bio, špageti vestern smešten u Americi 19. veka. Mislimo da je to dovoljno dokaza da možemo sa 99% sigurnosti da kažemo da je u pitanju Far Cry 5, ali još jednom, ostaje nam da čekamo E3 2017 i čujemo i zvaničnu najavu od strane Ubisofta.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...