Jump to content

Otkrivena 3 borca za Injustice 2 DLC


SolidChief

Recommended Posts

injustice2dlc.jpg?fit=450%2C253

Injustice 2 još nismo imali prilike da zaigramo, ali naravno, to ne sprečava NetherRealm i Warner Brothers da izbace trailer za DLC igre koja još nije izašla. Pored toga što nam povremeno otkrivaju karaktere sa kojima ćemo imati prilike da igramo igru i bez dodatnih troškova, sada su na redu najave za one sa dubljim džepom. Predstavljen nam je trailer i otkriveno ko su 3 nova fajtera, za koje ćete morati da dodatno platite u startu.

Bez većeg okolišanja, u pitanju su Sub-Zero, Red Hood i Starfire. Ledenog momka “Ispod nule” znate dobro iz Mortal Kombat serijala, Red Hood-a iz Betemnovog univerzuma, dok je Starfire poznata kao princeza sa planete Tamaran. Sva tri karaktera su i dalje u stanju razvoja i biće spremni za download u takozvanom Figher Pack 1 DLC-u, nakon izlaska same igre.

Sva 3 ova borca možete dobiti i ako naručite Digitalno Deluxe izdanje igre. Ipak, Warner Brothers je rešio da u ponudu ubaci i jedan alternativni skin i tako malo zašećeri dogovor sa vama. Ako vam je i to malo, tu je i Ulitmativno izdanje koje će ukljčivati 9 novih boraca i čak tri skina. A uvek postoji i opcija da sačekamo da igra izađe i vidimo da li valja uopšte. Do tada, pogledajte trailer za DLC.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...