Jump to content

Dead Island 2 je i dalje u razvoju


SolidChief

Recommended Posts

Dead-Island-2-Release-Date.jpg?fit=450%2

Ako se kojim slučajem niste umorili od najezde zombi igara u poslednjih par godina, onda možda iščekujete bilo kakve vesti vezane za davno najavljeni Dead Island 2. Kao što se verovatno sećate, na E3 sajmu, pre sada već 3 godine, igru je predstavio bombastični trailer koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Pošto je već prošlo neko vreme od tada, postavilo se pitanje, da li ćemo ikada i imati prilike da odigramo ovu igru, pogotovo posle vesti da Yager više ne radi na igri.

Ali, Dead Island 2 je definitivno u planu, i na njemu se radi i dalje punom parom. Međutim, kako je u međuvremenu izašlo mnogo igara sa sličnom tematikom, vrlo je verovatno da je i to  bio jedan od faktora kada je u pitanju rad na nastavku. Prošle godine Dying Light, ove godine Dead Rising 4, kao i nadolazeći Days Gone su sve odlične zombi igre koji će imati uticaj na prijem i prodaju ovog naslova. U Deep Silveru tvrde da ćemo bez obzira na činjenicu da su promenili razvojni tim, definitvno imati priliku da igramo nastavak njihovog najuspešnijeg IP-a, te da će vreme izlaska igre biti objavljeno kada budu apsolutno sigurni u njen kvalitet.

Da li je Dead Island 2 kap previše u moru zombi pucačina, ostaje nam da vidimo, ali posle prvog dela, koji je imao dosta pozitivnih, ali i dosta negatvnih stavki u svom dosijeu, cilj ove igre mora da bude da nadmaši svog starijeg brata. A ako ste zaboravili kako je to najavljen Dead Island 2, ispod pogledajte taj originalni trailer.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...