Jump to content

Resident Evil Code Veronica X stiže na PS4


SolidChief

Recommended Posts

ResidentEvilCodeVeronica.jpg?fit=450%2C2

Ako ste ljubitelj Resident Evil igara, onda ova godina za vas postaje sve bolja i bolja. Pogotovo ako ste vlasnik Playstation 4 konzole. Capcom je preko svog zvaničnog tviter naloga najavio da će 9. i 10. maja (u Americi, pa u Evropi), biti lansiran rimejk igre Resident Evil Code Veronica X.

U pitanju je naravno survival horor igra, koja je proteklih godina izdata i u verziji za Playstation 3 (i XBox), a pre toga, u originalnom izdanju i za PS2. Code Veronica prati događaje koji su se desili nakon završetaka RE 2 i RE 3 igara. Bićete stavljeni u ulogu Claire Redfield, koja se nalazi u potrazi za svojim bratom Krisom. Brat i sestra će zajedno sa njihovim prijateljem Stivom, pokušati da prežive na ostrvu koje je ranije služilo kao zatvor i zajedno nađu način da pobegnu od horora koji ih je tamo zatekao.

Inače, Code Veronica je prvobitno izašla za Sega Dreamcast, tako da je ovo praktično četvrta verzija iste igre, ali izgleda je ljudima iz Kapkoma veoma stalo da nijedna generacija ne propusti ovaj naslov. U novom izdanju ove igre nas očekuje bolja grafika, bolja kontrolna šema, a nadamo se i nekim dodatnim iznenađenjima.

Resident Evil Code Veronica X is coming to PS2 Classics next week on PS4! Grab it starting May 9 in North America and May 10 in Europe! pic.twitter.com/4sIU9Gbmsk

— Resident Evil (@RE_Games) May 5, 2017

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...