Jump to content

Outlast 2 dobija preko potreban patch


SolidChief

Recommended Posts

outlast-patch.jpg?fit=450%2C253

Horor survival igra, Outlast 2, izašla je pre dve nedelje, ali kako vreme odmiče i kako se mišljenja formiraju, ostajemo sa utiskom da igra nije uspela da nadmaši original po pitanju kvaliteta. Prvi deo je praktično bio i pilot projekat Red Barrels tima, a ova indie kompanija je zatim vredno počela da radi na drugom izdanju. Želeli su da donesu nešto sveže na tanjir, pa je Outlast 2 otvorenija igra nego svoj prethodnik, sa mnogo više prostora, ali i malo više problema.

Patch za Outlast 2 su dobili samo PC igrači, mada će i vlasnici PS4 i XboxOne konzola uskoro i sami iskusiti ove promene. Ono što je najbitnije reći je da je urađen globalni rebalans težine igre, i da se to, pored normal moda, odnosi i na nightmare mode. Po rečima Red Barrelsa, postojali su neki momenti u igri koji su zahtevali dodatnu doradu i malo ekstra tvikovanja koja bi išla u korist igraču, tako da nas sad možda očekuje balansiranije iskustvo.

Dalje je vredno napomenuti da mikrofon u igri više neće koristiti dodatne baterije, pa je i to stvar manje u gejmpleju o kojoj treba da brinemo. Dalje nabrojane promene su uglavnom tehničke prirode. Sređeni su neki grafički bugovi, kao i sitiniji problemi sa kontrolerima, zvučnim efektima, save sistemom, a neke će obradovati i povećanje veličine titlova.

Outlast 2 je sada utegnutiji nego pre dve nedelje, tako da je možda ovo i najbolje vreme da ga probate.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...