Jump to content

The Executioner – igrajte RPG kao dželat i mučitelj


SolidChief

Recommended Posts

The-Executioner.jpg?fit=450%2C281

Uvek volimo da “lovimo” zanimljive naslove po Kickstarter kampanjama, a “The Executioner” koju radi studio Lesser Evil Games iz Moskve deluje posebno zanimljivo.

U pitanju je potezni RPG sa elementima psihološkog horora. Ono što je posebno zanimljivo kod igre i što je izdvaja iz mora RPG igara je ono što vidite i u naslovu, vi ste u ulozi gradskog dželata i mučitelja, čiji je posao da izvlači priznanja iz optuženih, i zatim da im “krati muke” na gubilištu. Težak posao, mora se reći.

Autori obećavaju mračnu i tešku priču, nelinearnu radnju, duboke dijaloge i gomilu izazovnih i moralno upitnih odluka tokom kampanje koja se sastoji od 5 poglavlja i trajaće oko dvadesetak sati. Pored zadataka koji se tiču mučenja i egzekucija, na raspolaganju ćete imati ceo grad da istražujete i odmotavate priču koja ima lične, ali i natprirodne elemente

Glavna tema igre je “cena milosti i okrutnosti”, koliko smo daleko spremni da idemo da bi izvukli priznjanje i koliko ćemo udovoljiti krvožednoj gomili koja želi da vidi smrt po koju je došla. Sve detalje o igri možete naći na njenoj Kickstarter kampanji koja je nedavno krenula, a ispod možete pogledati i promo video:

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...