Jump to content

Rocket League je free to play ceo vikend na Steamu


SolidChief

Recommended Posts

rocket-league.jpg?fit=450%2C253

Ako ste ovaj vikend raspoloženi da se maksimalno odmorite, igrate i smejete – onda nemojte tražiti dalje. Rocket League je ceo vikend besplatan i vaše je samo da ga instalirate i prepustite se hipnotišućem dejstvu ovog futurističkog fudbala sa automobilima.

Psyonix Inc., kompanija koja stoji iza ovog naslova, verovatno nije ni u najluđim snovima slutila da će napraviti igru koja će biti jedna od najpopularnijih igara, kako na Steamu, tako i na obe konzole. Preko 25 miliona igrača je za sada učestvovalo u ovim petominutnim mečevima, pa ako još niste imali prilike da probate ovaj fenomen, sada je pravo vreme za to.

Možete se takmičiti u najigranijim modovima, kao što su 2 na 2 i 3 na 3, možete probati i neke malo drugačije varijante u vidu hokeja i košarke, a ako ste solo igrač, možete ući i odigrati neki “jedan na jedan” meč. Kada ste sigurni da ste dovoljno vežbali, priključite se “competitive” modu, i vidite kom ranku pripadate kada je u pitanju veština upravljanja kolima i davanja golova u isto vreme.

Varijacija koje Rocket League nudi ima još dosta, a ako vam se ovaj naslov i dopadne, onda je pravo vreme i da ga kupite jer je se trenutno nalazi na popustu od 30%.

 

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...