Jump to content

Šta sve to krije DLC za The Legend of Zelda: BotW


SolidChief

Recommended Posts

BOTW-Share_icon.jpg?fit=450%2C236

Ako ste jedan od srećnih vlasnika Nintendo Switch konzole, i ako ste se dokopali za sada najbolje ocenjene igre ove godine, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, onda će vam se dopasti ono šta ćete pročitati u sledećim redovima.

Prvi DLC (od dva, koliko su najavljena) stići će u toku leta, mada i dalje tačan datum nije određen i potvrđen. Ali, iako datuma nema još (mada bi trebalo da ga bude uskoro), postoje neke stvarčice za koje znamo da će DLC 1 doneti u igru.

Prva od njih je Trial of the Sword, koji bi trebao da bude borba protiv neprijatelja u talasima, koja će vas testirati koliko ste dobro ovladali borbom u ovoj igri. Ovaj izazov će biti još teži samim tim što ćete ga početi bez opreme i oružja. Dalje, biće uveden Hero’s Path mode, koji će pratiti ceo vaš put i biti zgodan pokazatelj šta još niste posetili.

Hard Mode će takođe biti deo DLC-a, za sve one koje žele još veći izazov, ali ipak da ne bude sve teže nego ranije, moći ćete da dođete u posed Travel Medallion-a, itema za jednu vrstu fast travela, koji će vam olakšati vaše putešestvije. Biće tu još dosta treasure chestova i dodatnih itema, koji će svakako produžiti životni vek ovom naslovu.

Na jedno pitanje nažalost i dalje nema odgovora, a svi se mi pitamo, da li će se oružja i dalje onako lako i brzo lomiti – ili ćemo čekati drugi DLC koji dolazi krajem godine da nam usliši želje.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...