Jump to content

Awesomenauts postaje besplatan 24. maja!


SolidChief

Recommended Posts

awesomenautsfree.png?fit=450%2C252

Sjane novosti nam stižu iz Ronimo Games-a, kreatora veoma popularne igre Awesomenauts. Na zvaničnoj steam stranici igre, izašla je vest da će ova  popularna 2D moba, u kojoj se online borite 3 na 3 u svemirskim arenama, postati totalno free to play 24. maja.

Ko do sada nije probao Awesomenaute, trebalo bi da zna da se igra dešava u dalekoj budućnosti. Naravno, konflikti neprestano traju, a ogromne armije robota ratuju bez prestanka. U pomoć im stižu plaćenici, Awesomenauti, koji treba da donesu nadmoć barem jednoj od zaraćenih strana, ali naravno, od toga nema ništa, već se oni međusobno bore 3 na 3 do sledećeg meča (dobro, iskreno, ko još igra MOBE zbog priče).

Za razliku od najpopularnijih MOBA, koje se uglavnom igraju iz neke polu-ptičje perspektive, Awesomenuts se igra kao platfomer, tj kamera je postavljena sa strane. Možete je igrati u online arenama, ali i sa svojim društvom u lokalnom splitskrin modu. Oni koji već poseduju igru od ranije, znaju da u igri postoji gomila heroja, čiji se sastav redovno osvežava. Naravno, kastomizacija svakog karaktera, itemi i sve što ide uz ovakav tip igara postoji i ovde.

Ronimo Games je ovu vest potvrdio i na svom zvaničnom youtube kanalu, na kojem je trailerom najavio prelazak ove Awesomenauta u besplatne vode.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...