Jump to content

COD: WW2 multiplejer će podržavati 48 igrača


SolidChief

Recommended Posts

codww2mp.jpg?fit=450%2C253

Call of Duty nije serijal koji je poznat po masovnim bitkama i epskim okršajima između 64 vojnika. Zna se ko je u tom segmentu suvereni vladar i tako bi trebalo da ostane do daljenjeg, jer COD i nije naslov koji je vijao ratove za koje je znao da su unapred izgubljeni. Battlefield će ostati na poziciji broj 1 po pitanju masovnih okršaja verovatno još drugo vremena. COD ima svoj tempo i svoje kvalitete, a ogromne mape i totalni gužvanjac nikad nisu bile aduti ovog naslova ni u jednoj svojoj verziji.

Međutim, iako je ranije maksimum igrača u multiplejeru Call of Duty igara iznosio 18, sada bi to moglo da bude promenjeno, pošto neke nove informacije ukazuju da će COD:WW2 podržavati 48 igrača u isto vreme. Pitanje ostaje da li će to biti igrivi mod, ili će se to odnositi na najavljeni Headquarters koji bi trebalo da predstavlja hub za igrače i mesto odakle će se kretati u online okršaje.

Headquarters bi po svemu sudeći trebalo da predstavlja 3D lobby, po kojem će igrači moći da se šetaju, pričaju i biraju svoje saborce i bitke u koje će se zaputiti. Više informacija ćemo svakako imati na E3 sajmu u junu, kada će COD:WW2 multiplayer zvanično biti predstavljen.

ICYMI: Here's a first look at the new Headquarters feature in #CODWWII MP. MP reveal coming at E3. https://t.co/vlpwKPyios pic.twitter.com/5ZyB2kZBk5

— charlieINTEL.com (@charlieINTEL) April 26, 2017

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...