Jump to content

Demo za Prey stigao na XboxOne i PS4, za PC otkrivena zahtevnost


SolidChief

Recommended Posts

Prey_screen_shot.jpg?fit=450%2C253

Pre nekoliko dana smo pričali o tome kako će svi korisnici XboxOne i PS4 konzole biti u mogućnosti da isprobaju parče ovog novog naslova koje nam stiže od Arkane Studios tima, kreatora Dishonored serijala. Taj dan je došao, tako da od danas možete i vi sami iz prve ruke da pogledate kako to izgleda i kako vam se dopada novi Prey.

Dok se budete muvali kroz Talos I i upijali ono što vam nudi igra, moći ćete da testirate kako funkioniše hacking skil, koji će vam, naravno, omogućiti pristup do tada nedostupnim podacima. Pored toga naučićete i “Leverage” skil kojim ćete sklanjati teške objekte sa puta i otrkivati neke tajne prolaze kroz početne delove igre. Isto tako Leverage se može pokazati koristan i u samoj borbi. Treći skil, repair, omogućiće vam da napredujete kroz nivoe popravljajući potrebne elemente za dalji nastavak.

Pored toga, postoji još par caka u demou koje će vam otkriti delove stanice koje bi možda neveštom oku i promakle, tako da držite oči otvorene kada nađete GLOO gun sa kojim možete dospeti u neke tajne prostorije. NPC-evi takođe postoje u demou, pa i njima možete pomoći i odraditi koji sidequest.

Što se tiče PC verzije, otkrivena je zahtevnost i ovaj put nije toliko strašna – a nadamo se da će biti i tačna, sobizrom da se Arkane prošle godine lepo opekao kada je izdao veoma loše optimizovani Dishonored 2 za PC.

Minimalna potrebna konfiguracija

Procesor: Intel i5-2400 / AMD FX-8320
Grafička karta: GTX 660 2GB / AMD Radeon 7850 2GB
Memory: 8GB

Preporučena potrebna konfiguracija:

Procesor: Intel i7-2600K / AMD FX-8350
Grafička karta: GTX 970 4GB / AMD R9 290 4GB
Memorija: 16GB

Kada igra bude zvanično izašla 5. maja, videćemo i koliko su ove stavke tačne. Do tada, pravac PS4 i XboxOne i probajte demo.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...