Jump to content

Nove informacije o Star Wars: Battlefront 2


SolidChief

Recommended Posts

star-wars-battlefront2.jpg?fit=450%2C240

Star Wars: Battlefront 2 je naslov koga igrači i fanovi Star Wars univerzuma sve više željno isčekuju. Posle generalno, dobrog, ali ne i odličnog, prvog dela, mnoge stvari su postale jasnije i pravac u kome ovaj nastavak treba da se kreće je bolje definisan. Samim tim, očekivanja su porasla, a mesta za poboljšanja ima, tako da se u DICE-u, timu koji radi i ovaj deo, radi punom parom kako bi svoju publiku obradovali jednom odličnom sci-fi MP FPS igrom.

Za sada, ono što je sigurno potvrđeno (od strane jednog od kreatora igre Denisa Branvala) je da će igra imati dedicated servere. To za DICE i nije neka vest, ali opet, pošto to i nije generalno trend u poslednje vreme, takvo pitanje je uvek na tapetu.

Između ostalog naglašeno je da će sav sadržaj koji će se nalaziti u deluxe izdanju igre, biti dostupan i za igrače koji nemaju tu verziju. Jednostavno, sve to se može otključati daljim igranjem, tako da nećete biti u hendikepu ako budete kupili i standardnu verziju (ovo stvarno ne bi trebalo da bude vest, ali sobzirom na to u kom pravcu ume da ide gejmerska industrija, nije loše i da se povuče ručna malo).

Neke od dodatnih informacija koje su saopštene su vezane za reload oružja, koji sada neće više samo funkcionisati po principu cool down-a, već će predstavljati miks toga i klasičnog reloada. Takođe, kao i u BF1, moći ćete da se spawnujete direktno u vozilima, tako da je “pick up” sistem u kome su vozila i heroji rasuti po mapi sada izbačen.

Borba će biti zahtevnija, a kastomizacija svih heroja, klasa i brodova sada mnogo detaljnija. U svakom slučaju, deluje kao da DICE za ovaj nastavak uzima najbolje i iz prvog dela i iz Battlefield 1 naslova. Kako će sve to ispasti, videćemo na jesen, kada bi igra trebala da se pojavi za PC, XboxOne i PS4.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...