Jump to content

Procurele informacije o COD WWII


SolidChief

Recommended Posts

call-duty-wwii-details.jpg?fit=450%2C257

Kao što smo vam već najavljivali pre par dana, informacije o novoj igri iz Call of Duty serijala biće zvanično objavljene 26. aprila u 19 časova. Za sada smo preko njihovog sajta saznali da će igra biti smeštena u period drugog svetskog rata, ali ne i nešto više od toga. Međutim, kao što to često ume da se desi (namerno ili slučajno), neke nove informacije su “procurele” u vezi ovog naslova, pa se sada zna i malo više detalja o njemu, čak i pre zvanične najave.

unnamed.jpg?resize=250%2C450

Na ovoj slici, na kojoj je prikazan box art COD: WWII igre, može se jasno videti da bi ona trebala da izađe 3. novembra 2017. godine. To je donekle bilo i očekivano, pošto je postala tradicija da se svake godine u novembru pojavi ovaj naslov, tako da je ovo samo potvrdilo da će igra biti spremna za jesen. Između ostalog, ono što je najviše upalo u oči, je činjenica da će biti organizovano i privatno beta testiranje za sve koji preorederuju ovaj naslov.

Pored standarnih single player i multi player modova, Sledgehammer games (koji radi na igri) bi trebalo da izbaci i Co-Op mod – te verovatno nećemo dobiti zombi coop, već neku varijaciju na temu. Igra iz date slike puca na realnost, tako da bi zombiji bili nešto što se svakako ne bi uklapalo u celu priču (nije baš i da se ranije uklapalo, ali da ne sitničarimo).

Naslov bi trebalo da bude izdat za PC, XboxOne i PS4, ali sve ove informacije uzmite ipak sa zrncem soli, jer za sada zvanične potvrde Activsiona još nema, i na nju ćemo čekati još par dana do zvanične objave igre.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...