Jump to content

Fire Emblem Echoes za Nintendo 3DS dolazi u maju


SolidChief

Recommended Posts

Shadows-of-Valentia.jpg?fit=450%2C270

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia je novi naslov sa kojim će moći da se počaste svi vlasinci Nintendo 3DS handheld konzole. U pitanju je igra koja će svoj kombat fokusirati na strategiji i poteznom gejmpleju. Ovakvim potezom, Nintendo pokazuje da nije zaboravio na vlasnike “starijih” konzola, i da Switch nije jedina platforma na koju će se fokusirati.

Kada je u pitanju radnja igre Shadows of Valentia, igra će vas staviti u ulogu heroja Alma i Selike, koji će se boriti kroz svet Valentie da bi probali da zaustave rat koji razara zemlju. Najvaljena je dugačka kampanja, sa dosta lokacija na mapi sveta, koje ćete istraživati kao i u svakoj akcionoj avanturi. Naravno, igra ima RPG elemente u sebi, te ćete birati svoju klasu, svoje upgradeove i skilove. Da li će te igrati kao stealth archer, vatreni mage ili warrior sa štitom, to će zavisiti od vaših odluka tokom samog igranja.

Veliki lanci kvestova i puno tamnica i lokacija za istraživanje zvuče dovoljno zanimljivo da bi se svaki 3DS vlasnik zaintersovao za ovaj naslov. Igra će izaći 19. maja, a ako vas zanima detaljnije kako izgleda, pogledajte zvanični Nintendov trailer za ovu igru.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...