Jump to content

Syberia 3 je konačno ugledala svetlost dana


SolidChief

Recommended Posts

syberia_3

Dugo i nestrpljivo isčekivani nastavak Syberie, igre koje je ostavila jedan od najjačih pečata početkom 2000-ih godina, posle 13 godina pauze konačno je pred nama. Igra je postala dostupna za preload još pre 2 dana, a od sinoć se može pokrenuti i uživati u trećoj po redu avanturi Kate Walker.

Za sve one koji nisu baš u toku sa ovim naslovom, zgodno je napomenuti da je u pitanju point and click avantura, koja se fokusira na zanimljive zagonetke i veoma inspirativnu priču o advokatici Kejt, koja se otisnula zarad posla (i para) da pronađe svog klijenta u dalekim selima Francuske, a zatim i prostranstvima Rusije i Sibira. Međutim, to postaje njeno životno putovanje, jer joj se vremenom menjaju prioriteti i percepcija sveta, te i njen cilj postaje drugačiji.

Treći deo priče o njenim avanturama, čiji je idejni tvorac Benoit Sokal, sada je prebačen u 3D svet, pa ćemo uskoro videti kako je u praksi izvedena ta tranzicija, i da li je to pomoglo (ili možda odmoglo) uživljavanju u ovaj univerzum. U svakom slučaju, oni pravi zaljubljenici u Siberiju, svakako neće izdržati i daće igri šansu, ma šta god kritičari imali da kažu na tu temu.

Launch trailer za igru možete pogledati ispod, ali dobro je napomenuti da je u pitanju kompletno nova priča, tako da ne morate da odigrate prve dve igre da bi ste bili u toku sa dešavanjima u ovom delu.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...