Jump to content

GOG vam nudi Saints Row 2 besplatno


SolidChief

Recommended Posts

saints-row-2.jpg?fit=450%2C210

Good Old Games sajt, u narodu poznatiji kao GOG, trenutno ima akciju u kojoj možete preuzeti kopiju Saints Row 2 totalno besplatno. Akcija koja je u toku trajaće čitav ovaj vikend, a jedino što vam je potrebno da bi ste imali ovu igru u vašoj kolekciji je GOG nalog, koji možete napraviti na ovoj lokaciji.

Pored toga, cela ova nedelja je posvećena Deep Silver igrama, i dodavanju Saints Row franšize u GOG ponudu. Samim tim, njihove igre su na popustu, pa ćete moći Saints Row 4: Game of the Century edition i Saints Row: Gat out of Hell nabaviti po 75% sniženoj ceni u odnosu na originalnu. Druge igre koju su u ponudi uključuju i Metro (2033 i 2034), Deadlight, kao i Risen serijal.

Takođe, ako već posedujete ove igre na Steamu, možete ih aktivirati i na Gog-ovom sajtu tako što ćete povezati ova 2 naloga.

Ako niste u toku sa Saints Row serijalom, u pitanju je open world igra koja je u početku imala “GTA klon” prizvuk, ali se vremenom dovoljno distancirala i napravila svoj lični identitet da bi se sklonila od takvog poređenja. Igra dozvoljava igraču ogromnu slobodu pri kreairanju lika i njegovom delovanju po svetu, te ako ste raspoloženi za jednu totalno blesavu priču i humor, znajte da je ovo prava igra za vas jer ni ona sama sebe ne uzima za ozbiljno (osim po pitanju kvaliteta).

Zato pravac Good Old Games, zgrabite svoju besplatnu kopiju i upustite se u avanture po Stillwateru, glavnom središtu zbivanja ovih igara.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...