Jump to content

Starcraft je postao besplatan!


SolidChief

Recommended Posts

starcraft_brood_war

Lepe vesti za sve ljubitelje old-school strategija nam stižu iz Blizzarda. Starcraft, kao i ekspanizija Brood War, postali su besplatni za download, pa svi oni koji imaju želju opet, ili možda po prvi put, mogu da se isprobaju u ovom remek delu iz 1998-e godine.

Pored toga, igra je patchovana na 1.18 verziju i dobila je novo ime, Starcraft Remastered. Igra sada podržava prelaz iz full screen u windowed mod, preko alt+enter kombinacije, a dodate su i razne opcije, među kojima su i Observer mod,  opcija za prikaz akcija po minuti, tajmer u igri. Poboljšan je i odziv u gejmpleju tokom multiplejer mečeva, kao i sama kompatibilnost sa novijim verzijama Windowsa (7, 8 i 10). Takođe, vrlo je bitno dodati da je i anti-cheat sistem sada u punoj snazi.

Ako želite, možete na Starcraft sajtu da pogledate pune liste izmena i dodataka, kao i da direktno odatle skinete igru i upustite se svermirske okršaje između Terana, Zergova i Protosa. Takođe, isto to možete i da uradite preko Blizzardove aplikacije Battle.net. Pored verzije za PC, igra je dostupna i za sve vlasnike MAC računara.

 

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...