Jump to content

Ako ste voleli NBA Jam i NBA Street, volećete i NBA Playgrounds


SolidChief

Recommended Posts

nba-playgrounds.jpg?fit=450%2C253

Sredinom 90-ih se pojavila sada već čuvena igra NBA Jam koja je veoma brzo postala zarazni hit zahvaljujući svom blesavom gejmpleju sa karakterističnim preteranim potezima i prepoznatljivom vizuelnom izgledu. Igra je bila veliki hit na arkadama i konzolama tog vremena i mnogi gejmeri se sa prijatnom nostalgijom sećaju vremena provedenog po buvarama gde su bežali iz škole i pikali NBA Jam.

Onda se 2001. godine pojavio NBA Street za PlayStation 2 i GameCube, pa su deca te generacije provodila vreme uz ovaj 3-na-3 ulični basket koji je u svojoj srži bio unapređena verzija NBA Jam, sa takođe preteranim nerealnim potezima, samo na ulici.

Sada nam, 16 godina kasnije, stiže NBA Playgrounds za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Igra je dobra stara akcija u klasičnom maniru svojih prethodnika i odmah je jasno da se snažno oslanja na nasledstvo ovih igara. I dalje su tu igrači sa izraženim glavama, preterani potezi, lude kombinacije i dobri stari ulični basket. Specijalne poteze sakupljate i otključavate napredkom u igri i levelovanjem vaših igrača, i to zatim možete koristiti kako u singlplejeru, tako i na onlajn laderu, gde igrate protiv drugih igrača.

Još uvek nije poznato da li multiplejer uključuje samo 1-na-1 igranje ili potencijalni co-op (što bi bilo sjajno), imajući u vidu da je basket u igri 2 na 2. Pogledajte ispod trejler:

 

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...