Jump to content

KOTOR moliću! Nestalo?


SolidChief

Recommended Posts

STAR-WARS-KOTOR.jpg?fit=450%2C338

Ne demantujemo sebe često ali u ovom slučaju je čitava igračka populacija dobila demant – i to od glavnog “krivca” priče, novinara Liama Robertsona. I to možda…izgleda…verovatno… Nemojte nam zameriti ali čitava godina je u tonu SLUČAJNIH otkrivanja informacija, objava, leakova, curenja, krađa i svega ostalog, teško je znati šta se zaista dešava, pogotovo kada ste zagriženi fanovi franšize i hoćete još, pa makar na najmanju kašičicu.

Pisali smo o mogućem povratku Knights of the Old Republic što je nekako iz “proverenih informacija” juče, preraslo u “možda sam samo pogrešno čuo neke ljude iz BioWare Austin na Skajpu” danas – kako tvrdi upravo Liam Robertson.

Na drugu stranu, u BioWare Austin kažu da jesu razvijali KOTOR prototip ali odavno, i da on nikada nije dobio zeleno svetlo, kao i da sada većina studija radi na novom projektu koji je samo njihovo intelektualno vlasništvo.

U svakom slučaju, nada ostaje, a nagađanjima nema kraja. KOTOR-a možda bude, a možda i ne, za sada je najbolje da temu ostavimo da odmara.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...