Jump to content

Mass Effect: Andromeda Patch 1.05 – prvi korak na bolje?


SolidChief

Recommended Posts

mass-effect-andromeda.jpg?fit=450%2C253

Prošao je mart, Andromedu su svi živi provukli kroz blato (ima jedna srpska narodna, koja je previše ružna da bi je pominjali ovde, uključuje magarca i blato), ali se na kraju ispostavilo da nije baš toliko loša igra, pa čak iako nam dolazi od mnogima omraženog BioWare (prodali se EA, sram ih bilo!). Naše utiske možete pročitati u recenziji kolege Igora Totića u aprilskom broju Play!Zine časopisa.

Ipak, nema sumnje da je daleko od onoga što jedna AAA igra sa desetinama miliona budžeta treba da predstavlja i koliko god su kritičari bili brutalni igra zbog određenih momenata možda to i zaslužuje.

Bioware se noćas oglasio i najavio prvu poveću zakrpu sa oznakom 1.05 koja bi trebalo da se pozabavi nekim prvim “hitnim” stvarima koje su bile deo žalbi korisnika. U zvaničnom BioWare blogu povodom ovog patcha, stoji da će on između ostalog doneti poboljšanja kod sinhronizacije usana i govora, kao i znatno obogaćeniju facijalnu glumu i ekspresiju. Ajde da vidimo kako će to da ispadne.

Osim toga, tu je i jedna stvar zbog koje verujemo da će mnogi biti veoma srećni, a to je da će igrači sada zapravo moći da preskoče autopilot delove na mapi galaksije, koje su mnoge ubijale u pojam. Bile su zanimljive prvi, drugi, treći put, ali 103. put smo već plakali od muke.

Sa zakrpom stižu i određene balans izmene, kako u singlplejeru, tako i u multiplejeru, kao i ispravke određenih bagova. Celu listu stvari koje ovaj patch donosi, možete pogledati na zvaničnom BioWare blogu.

 

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...