Jump to content

Slučajno otkriveno kad izlazi Assassin’s Creed: Empire?


SolidChief

Recommended Posts

assassins-creed-empire-600x338.jpg?fit=4

Nakon ne baš sjajnih ocena koje je pokupio poslednji Assassin’s Creed, čini se da se Ubisoftu ne žuri sa izlaskom nove igre. Avanture predaka se vraćaju u prošlost, u daleki Egipat, a jedna onlajn prodavnica smatra da zna kada će igra izaći.

Švajcarski onlajn šop WOG izgleda smatra da će igra izaći krajem godine. Na njihovoj stranici nema nikakve grafičkog rešenja koje bi upućivalo da imaju ikakvog pojma kada će igra izaći, tako da ovo možemo da označimo i kao maštarije.

wog.png?resize=450%2C314

Prodavnice često dobijaju pojedine informacije pre ostalih kako bi mogli da se pripreme za prodaju. Iako ne mora da znači da je ova informacija tačna, za očekivati je da se igra pojavi krajem godine, iako verovatno ništa definitivno nećemo čuti pre E3 sajma.

Ono što mislimo da znamo je da će se naredna igra odigravati u Egiptu i da je radni naziv Empire, što predstavljao otklon od dosadašnje tendencije da se ide unapred sa vremenskim epohama. Očigledno će doći do određenih promena u franšizi. Da li je reč o rebootu serijala ostaje da se vidi u narednom periodu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

After what some believed to be an in-game screenshot of the next Assassin’s Creed leaked online, fans of the series are anticipating an announcement around E3 2017, and hoping for a release later this.

It now appears we have one retailer who believes the game will launch in the fourth quarter of 2017. Swiss retailer WOG has product page for Empire that only mentions a release window, with no screenshots or synopsis – not even a box art.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...