Jump to content

Prvi kadrovi iz stop motion avanture Harold Halibut


SolidChief

Recommended Posts

Harold-Halibut.jpg?fit=450%2C254

Stop motion tehnika se koristi u filmovima praktično od kada je i filma, i prvi stop motion film je bio The Humpty Dumpty Circus, napravljen 1897. godine (da, u 19. veku!).

U video igrama stop motion tehnika je korišćenja najčešće u p&c i drugim oblicima avantura, te je njihova estetika mnogima bila poslastica za oči zbog specifičnih makro kadrova i generalne atmosfere koja se stvara stop motion snimcima.

Harold Halibut je najnovija avantura koju imamo prilike da vidimo, a koja će koristiti ovu tehniku. U uvrnutom svetu ove igre, vi ste u ulozi domara Harloda, koji se nalazi na olupini svemirskog broda nasukanog na nepoznatoj planeti čiji je sastav gotovo isključivo voda.

Jedan od glavnih naučnika ove misije je i dalje na brodu, i ona će navoditi Harloda kroz avanturu kako bi zajedno pokušali da pokrenu brod i spasu se sa planete. Autori obećavaju inovativne i zabavne mehanike gejmpleja, sjajnu podvodnu atmosferu i britki samoreflektujući Haroldov humor.

Na osnovu prvogPAx  trejlera koji se pojavio danas, možemo reći da igra izgleda sjajno, a da zamišljleni i pogubljeni Harold izgleda kao lik koga ćemo brzo zavoleti. Igra bi trebalo da se pojavi u 2018. godini.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...