Jump to content

Torment: Tides of Numenera će dobiti sve obećano što nije stiglo u prvoj verziji igre


SolidChief

Recommended Posts

Torment-Tides-of-Numenera-1.jpg?fit=450%

Posle više od četiri godina rada na igri i gotovo 18 godina nakon izlaska originalnog Tormenta, Torment: Tides of Numenera je konačno zvanično izašao 28. februara ove godine. Našu recenziju igre možete pročitati u martovskom izdanju besplatnog časopisa Play!Zine, ali vam možemo reći da, iako smo uživali u bogatom svetu Numenere i jako dobro napisanoj priči, likovima i kvestovima, ipak su nam neke stvari ostavile gorak ukus i generalni utisak nedovršenosti krajnjeg proizvoda.

Upravo zato nas i raduje činjenjica da je inXile u svom prvom Kickstarter blogu nakon izlaska igre obećao svim igračima da će sve ono što nije stiglo u finalnoj verziji igre, a trebalo je da bude tu, sada biti njihov fokus u toku godine i da će svi vlasnici igre dobiti potpuno besplatno sav dodatni sadržaj koji je morao da bude sasečen pre izlaska igre. Ovde govorimo upravo o onim stvarima koje su krajem januara opasno zabrinule fanove i pre svega backere, kada je postalo očigledno da dosta stretch ciljleva neće dospeti u finalnu verziju igre.

Pre svega, svima omiljeni čudni kompanjon zvani Oom (“The Toy”), koji je u jednom trenutku sasečen iz rada na igri, će se ipak naći uTormentu kroz jedan od budućih apdejta. Dve stvari koje smo mi u recenziji i najviše zamerili, a to su izostanak kodeksa, te mlitava i plitka borba, će takođe biti rešeni sa budućim sadržajem koji će stići za igru. Stiže nam dakle obećani Voluminous Codex , baš kao i brojna poboljšanja za Crisis (kako se nazivaju borbe u igri).

Osim ove tri ključne stavke koje igrači žele da vide, primarni fokus u prvom patchu će ipak biti na ispravci svih registrovanih bagova i optimizaciji same igre. Ceo Kickstarter update možete pročitati na ovom linku.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...