Jump to content

I Sleeping Dogs se seli na bioskopsko platno


SolidChief

Recommended Posts

Sleeping-Dogs.jpg?fit=450%2C253

Nedavno smo prošli kroz neke od najpoznatijih adaptacija popularnih igara u igrane filmove, kad nam je ostalo samo da tužno zaključimo da se nekako uvek stvori određen problem prilikom prelaska iz video igre u film, i da često ovi filmovi prođu loše i kod kritike i kod publike, a pogotovo fanova igara po kojima su rađeni. Ipak, to ne predstavlja problem obema industrijama da nastavljaju da sarađuju i stvaraju filmove po igrama.

Najnovija igra koja će dobiti svoju filmsku verziju je Sleeping Dogs, istočnjačka verzija GTA igara, u kojoj ste vi undercover policajac u pokušaju da se priključite Trijadama u Hongkongu. Igra je akciona-avantura sa otvorenim svetom, i prošla je veoma dobro kod kritike i publike, sa posebnim osvrtom na odličnoj priči i sjanim mehanikama borbe.

Square Enix, koji je i developer i izdavač igre, je ovih dana i zvanično objavio da možemo uskoro očekivati početak rada na filmskoj adaptaciji igre, na kojoj će raditi Original Film i DJ2 Entertainment. Glumac Doni Jen (Donnie Yen), koga između ostalog pamtimo po ulozi slepog borca iz Rogue One, će u Sleeping Dogs igrati glavnu ulogu.

Po opisu njegove uloge, on će takođe biti policajac na tajnom zadatku u Hongkongu koji juri Trijade, ali nije jasno da li će priča biti ista ona iz igre, ili ćemo gledati neki novi scenario. Kako je još rečeno u kratkom saopštenju, možemo očekivati puno “trka automobilima, jurnjave čamcima, borilačkih veština, eksplozija i pucnjava”, dakle punokrvnu i čistu akciju. Nadamo se da će film proći dobro i preneti atmosferu svog uzora.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...