Jump to content

Leakovani screenshotovi potvrđuju nindže i Rimljane u For Honor?


SolidChief

Recommended Posts

For-Honor-Season-Pass.jpg?fit=450%2C245

Ah ti leakovi ovih dana… Naivni “oops” momenti kompanija osmišljeni da podgreju atmosferu i materijal učine ekskluzivnijim.

Nedavno smo pisali o teaseru koji je Ubisoft bacio fanovima sa dve sivkaste figure na posteru za sledeći DLC, u kojima smo prepoznali vojnika sa gladiusom i u rimskom oklopu, i drugog lika koji je oslikavao nešto što bismo najlakše opisali kao nindžu, a sada nam neki mutni likovi sa ukradenim screenshottovima to i potvrđuju.

Za Centuriona odmah vidimo da je teško oklopljena jedinica sa poptuno zatvorenom maskom, a na portret slici klase se vidi drška oružja koje bi moglo da bude neko lagano koplje. Na prvobitno objavljenom posteru je u pitanju mač, tako da će ova klasa verovatno imati neku kombinaciju rimskog gladiusa i piluma, ali to ostaje da se vidi.

For-Honor-Centurion.jpg?resize=590%2C332

Ako detaljnije pogledamo Nindžu, mnogo je lakše oklopljen sa kombinacijom koža/platno, a vitla kusarigamom iliti produženim srpom, što nam verovatno naglašava da će imati veći dohvat od običnih jedinica. Pretpostavljamo da će ova klasa biti i mnogo pokretljivija i agilnija.

For-Honor-Ninja.jpg?resize=590%2C332

Iako For Honor do sada nije obraćao previše pažnje na istorijsku postavku igre, pomalo nam je teško da zamislimo kako će uklopiti ove dve klase u dosadašnju priču, spominje se i dodatna fakcija, ali najverovatnije je da će samuraji dobiti Nindžu a vitezovi Centuriona, ostaje samo pitanje – ko je nova klasa Vikinga? Priče o novoj fakciji ili klasama dostupnima samo u određenom modu potvrđuju dva dodatna “slota” za dve klase koji se vide na slikama, kao i oznaka koja naglašava da su ove klase dostupne samo unutar pojedinačnog moda.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...