Jump to content

2Dark stiže 10. marta


SolidChief

Recommended Posts

2dark.png?fit=450%2C318

Sredinom januara smo posle nekoliko meseci tišine, saznali da se rad na 2Dark ipak nastavio punom parom, bez medijske pompe. Posle 2 meseca, konačno ćemo imati prilike igru i da probamo i to već ove nedelje, pošto igra izlazi u petak, 10. marta.

Igru 2Dark radi studio Gloomywood, gde je glavni čovek i game director  čuveni Frederik Rejnal, poznat po Alone in the Dark, i koji je praktično utemeljio survival horror žanr.

2Dark je 2d piksel art igra sa izometrijskim pogledom. Vi ste u ulozi detektiva Smita, kome su deca kidnapovana i kreće u potragu za njima, samo da bi saznao da se radi o čitavom lancu sistema kidnapovanja dece od strane raznih užasa. Od tog trenutka vaše misije u igri će biti da od lokacije do lokacije spasite što više možete zatvorene dece i pritom izbegavate da vas iko primeti.

Igra kombinuje elemente pomenutnog survival horror žanra sa klasičnim stealth igrama. Paralelno ćete se i šunjati, izbegavati zamke, ali i neizbežno doći u situacije da se borite sa pomenutim nakaznim neprijateljima. Iako igra neguje piksel art grafiku, stil igre je veoma “krvav” i ne prezava od prikazivanja eksplicitnog nasilja.

Kako izgleda gejmplej, možete videti ispod:

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...