Jump to content

Igrajte Battlefield 1 besplatno!


SolidChief

Recommended Posts

battlefield-1.jpg?fit=450%2C225

Ako do sada niste probali okršaje u Velikom ratu koji je doneo novi Battlefield, sada je prava prilika da uletite u akciju.

Iskoristite priliku i ovog vikenda igrajte besplatno Battlefield 1 sa ortacima ili solo. Od 3. do 5. marta PC i Xbox One igrači će imati priliku da isprobaju jednu od najboljih pucačina u poslednje vreme.

battlefield.jpg?resize=450%2C253

Xbox Live Gold članovi će imati pristup punoj verziji igre uključujući sve ratne priče u single player kampanji kao, uz kompletno multiplayer iskustvo. Svi achievementi i saveovi biće sačuvani ukoliko se odlučite da kasnije kupite igru.

PC trial verzija će biti dostupna putem Origina i može već danas da se skine. Trial verzija će trajati do 6. marta. Ovu verziju ćete moći da igrate 10 sati, a uključuje četiri multiplayer moda i pet mapa. Na raspolaganju će vam biti i dve ratne priče iz single player kampanje.

Ukoliko se odlučite za kupovinu igre putem EA Publisher Sale za vreme probnog perioda možete da računate na velike popuste.

Prva Battlefield 1 ekspanzija se očekuje ovog meseca, tako da je ovo savršeno vreme da se uključite u akciju. Najavljene su još tri DLC paketa, a jedan od njih se odigrava u Istočnoj Evropi.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...