Jump to content

UbiSoft najavio igru po filmu Avatar


SolidChief

Recommended Posts

Avatar.jpg?fit=450%2C253

Jedan od najpoznatijih svetskih i svakako najveći francuski izdavač i developer igara, kompanija UbiSoft, udružila je snage sa Lightstorm (U vlasništvu Džejmsa Kameruna) i Fox Interactive kako bi u svet video igara doneo novu igru baziranu na čuvenom filmu Avatar.

Na igri će raditi švedski studio Massive Entertainment, koji je u vlasništvu UbiSofta već skoro deset godina, od 2008. godine, i koji je će morati dobro da se potrudi da od “fejla” kakav je bio The Division se vrati na put starih uspeha, poput njihovih klasika World in Conflict i Far Cry 3.

O samoj igri zapravo imamo veoma malo infoa, gotovo nikakvih konkretnih detalja, a u promotivnom videu koji je stigao uz najavu rada na igri kaže se da će veliki akcenat biti na samoj Pandori i njenom svetu, da je želja svih koji rade na igri da igrač zaista “doživi” kako je to živeti na Pandori i iskusti bogat i bujni život na njoj.

Nije najavljen čak ni naslov niti žanr kome će igra pripadati. Nadamo se samo da neće proći kao prva Avatar igra, nesrećni James Cameron’s Avatar: The Game iz 2009. godine.

Video u kome smo saznali o igri možete videti ispod, samo obratite pažnju na to da sve Avatar snimke koje vidite u njemu su zapravo snimci iz samog filma, i da nema nikakvih kadrova iz novonajavljene igre.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...