Jump to content

Mads Mikelsen: Death Stranding priču ni ja ne razumem


SolidChief

Recommended Posts

MADS-MIKKELSEN.jpg?fit=450%2C253

Najavljena na 3e konferenciji prošle godine,  Death Stranding je jedna od najintrigantijih igara koje očekujemo u narednim godinama, prva igra na kojoj će samostalno raditi legendarni dizajner i producent igara, Hideo Kodžima. Oba do sada viđena trejlera izgledaju potpuno otkačeno, sa  filmskim veličinama kao što su Norman Rids, Giljermo Del Toro i  danskim glumcem Mads Mikelsenom.

Upravo je Mikelsen u razgovoru sa fanovima, na nedavno održanom Saudi Comic Con (Da, festival stripa u Saudijskoj Arabiji), rekao da je prilikom susreta za Hideo Kodžimom, kada su razgovarali o projektu, Kodžima pokušao da mu detaljno i slikovito objasni čitav zaplet pliče, ali da se on potpuno pogubio i posle nekog vremena gotovo ništa nije razumeo, ali i da je želeo da sazna više što ga je i privuklo da prihvati rad na projektu.

Mads-Mikkelsen-Kojima-Productions-Ludens

Govorio je i o iskustvu sa motion capture tehnologijom, što je njemu bilo prvi put i imao je blagu tremu, no rekao je da ga Hideo učinio da se oseća kao da je kod kuće i potpuno opušteno.

U nekom trenutku, neko iz publike ga je pitao da prokomentariše glasinu da će u projekat na radu za Death Stranding ući i Ema Stoun, na šta se on samo nasmejao i rekao da nije čuo za tu glasinu, ali da bi voleo da je to istina, i da je to “divna glasina”.

Mikelsen je proveo par nedelja u Kodžiminom novom studiju u Tokiju, za koji je rekao da je oduševljen kako izgleda, kao i ljudima koji rade tamo.

#MadsMikkelsen talks about meeting @HIDEO_KOJIMA_EN & becoming part of #DeathStranding with #NormanReedus & #GuillermodelToro#SaudiComicCon pic.twitter.com/TjDN7DrE5b

— Ema Cadaver (@Z0MBREX) February 20, 2017

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...