Jump to content

Call of Duty se vraća korenima?


SolidChief

Recommended Posts

call-of-duty.jpg?fit=450%2C253

Call of Duty je već godinama jako daleko od svojih početaka, a od očajničkih borbi drugog svetskog rata, nekako je zalutao i u futurističke borbe u svemiru. Fanovi su svoje nezadovoljstvo Infinite Warfare-om pokazivali već od prvih dana, a i dalje je jedan od najporažavajućih pokazatelja njihovog besa trejler Infinite Warfare koji je imao odnos od više od 50% negativne reakcije u odnosu na broj pregleda kada je tek izašao.

Juče je međutim tokom redovnog izveštaja o poslovanju kompanije, gde su ostvarene rekordne zarade na krilima igara za mobilne telefone i Overwatcha, Call of Duty bio izuzet sa liste, što možda govori o finansijskom neuspehu igre. Čelnici Activisiona su rekli da igra nije naišla na pozitivnu reakciju kod igračke populacije, i da oni to poštuju, tako da se Call of Duty vraća “tradicionalnoj borbi”. Šta tačno podrazumevaju pod “tradicionalnom borbom” nije navedeno, a studio Sledgehammer Games već priprema sledeću CoD igru.

Da li sve ovo možda znači da ćemo videti postavku sledećeg Call of Duty u WW2 ili možda samo povratak na situaciju pre Infinite Warfare?

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...