Jump to content

Ruin – Kickstarter igre zasnovane na WC3 modu


SolidChief

Recommended Posts

mixqyl6rzouiwd2wy88f.png?fit=450%2C253

 

WarCraft III je bio plodonosna platforma za mnoge modove, koji ni skoro petnaest godina kasnije ne posustaju u kvalitetu i zanimljivosti koju donose igračima.

Naravno govorimo prvenstveno o MOBA-ma, kao što je Dota i sva njena “deca” tj igre proizašle iz prvobitnog WC3 moda, kojih danas ima sve više i više a igračka populacija im daleko prevazilazi ukupnu igračku populaciju WarCrafta III. Naravno, Dota nije bila jedini WC3 popularan mod, a jedan do upečatljivih je bio Warlock Brawl.

Warlock Brawl je mini postavka ostrvceta koje predstavlja arenu, i likove koji imaju čitav spektrum kinetički nabijenih moći u cilju bacanja protivnika sa arene, ili pogađanja istog dovoljan broj puta da mu se oduzme sav health. Ovaj mod je imao ogromnu popularnost u WC3, a doživeo je i svoje novije verzije unutar same Dote 2(Crumbling arena, Warlock Brawl 2 itd), sa manjim ili većim promenama osnovne ideje.

Sada imamo čitavu novu igru, pod imenom Ruin! Igra je u kickstarter fazi i po svemu sudeći biće finansirana veoma brzo pošto je u mnogima probudila nostalgiju za “vorlocima”.

Po svemu sudeći izgleda šareno i nabijeno akcijom, naći će se na PC platformama i biće distribuirana preko Steama, imaće više podloga za borbu to jest mini arena, a biće i proširen spektar moći dostupnih igračima. Tu su naravno i neke nagrade za igrače, a čitavu kickstarter akciju pogledajte ovde.

Jedva čekamo da edge tossujemo neke nubove :)

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...