Jump to content

Nova BioWare igra neće biti klasični RPG


SolidChief

Recommended Posts

bioware.jpg?fit=450%2C338

U istom dokumentu u kome smo saznali da će nam uskoro stići novi Need For Speed i nastavak Star Wars Battlefront, za oko nam je zapala i zanimljiva informacija da ćemo najkasnije do 31. marta sledeće godine (fiskalna EA 2017. godina) imati prilike i da se igramo sa potpuno novom franšizom koja nam stiže iz čuvenog studija BioWare, na kojoj ovaj studio radi još od 2012. godine.

Legendarni studio BioWare nam je doneo takve serijale i igre kao što su Baldur’s Gate, KotOR, Neverwinter Nights, Dragon Age i Mass Effect, ali mnogi ljubitelji oldskul RPG igara ne gaje previše ljubavi poslednjih godina prema BioWare studiju, smatrajući da su se prodali i da izdaju komercijalne naslove za Electronic Arts.

Bilo kako bilo, dugovečnost i “slava” gotovo svih njihovih igara se ne može osporiti, tako da su čak i najveći skeptici makar zaintrigirani da saznaju šta to novo dolazi iz kuhinje ovog studija. Još uvek imamo veoma malo informacija o tome šta će nova igra biti, pa čak ni osnovne informacije poput imena ili bar “radnog naziva”.

Ono što je Endru Vilson, izvršni direktor EA, pomenuo u izveštaju aukcionarima, jeste da igra neće biti klasični RPG, već više akciona avantura, ali sa “snažnim RPG elementima razvoja likova i priče”. Erin Flin iz BioWare-a, je obećao da ćemo o igrti saznati dosta više u narednih par meseci.

Ono što je posebno interesantno kod ove nove BioWare franšize, je to što je Alister MekNeli marta prošle godine šetao u majci sa novom franšizom na jednoj konferenciji, a da to niko nije primetio.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...