Jump to content

Nova Elder Scrolls Online ekspanzija nas vraća u Morrowind!


SolidChief

Recommended Posts

ESO-Morrowind-WarBear.jpg?fit=450%2C192

Posle velikog broja spekulacija i raznih otkrića dataminera, sinoć je konačno potvrđeno da nas najnovija ekspanzija za Elder Scrolls Online vraća u svima omiljeni Morrowind, odnosno na ostrvo Vvardenfell, gde se i dešavao najveći deo priče u Elder Scrolls III.

Dodatak ove nove zone biće najveći do sada apdejt u istoriji Elder Scrolls Online, i igračima će doneti gomilu novih lokacija za istraživanje, nove avanture, karaktere, dungeone i zadatke. Iz Bethesda studija kažu da su se potrudili da što je moguće vernije prenesu sve toponime i geografske celine iz originalnog Morrowinda, kao i čuveni grad Vivec, ali pošto se ESO dešava nekih sedam vekova pre Elder Scrolls III, neke stvari prosto nije moguće da budu iste.

Tu je i nova klasa, The Warden, o kojoj trenutno nemamo više podataka, osim onih koje smo videli u trejleru, da će biti fokusirana na upotrebu prirode, leda i ljubicama, od kojih smo jednog već videli u trejleru za novu ekspanziju – War Bear (Ratni Medved).

Sa ekspanzijom stiže i novi PvP mod, Battlegrounds, koji će igračima ponuditi 4v4v4 partije i koji bi trebalo da bude mnogo efikasniji i zabavniji PvP sistem od onih koji su do sada postojali u igri.

Elder Scrolls Online: Morrowind stiže 6. juna.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...