Jump to content

X-Com UFO Defense besplatan na Humble Bundle!


SolidChief

Recommended Posts

x-com-ufo-defense.jpg?fit=450%2C210

Humble Bundle i ovog meseca nastavlja sa čašćavanjem gejmerske publike, ovoga puta u vidu besplatnog remek dela poteznih strategija. igre X-com UFO Defense (poznatiji kao UFO: Enemy Unknown). Možda ovoga puta nije prevelika ušteda kao kada su na Humble Bundle poklanjane igre u vrednosti od 30 i više evra, ali znate kako se kaže – poklonu se u zube ne gleda,  a ovaj vredi 5 evra, koliko igra košta na Steamu.

Starije generacije vrlo dobro znaju koliko je originalni X-Com (izašao 1993. godine) bio legendarna igra i vrhunac žanra potezne strategije, a mnogi relevantni ljudi u industriji video igara smatraju da je u pitanju najbolja igra ikada napravljena.

Za mlađe generacije ovo je možda prava igra da upoznaju ovaj klasik koji je vrlo brzo stekao kultni status i iznedrio mnoge nastavke, ali i čuveni reboot franšize u vidu igara X-COM: Enemy Unknown 1 i 2.

Kao i uvek, sve što je potrebno je da imate nalog na Humble Bundle, i zatim da na OVOM LINKU besplatno “kupite” igru nakon čega ćete na vašem Humble Bundle nalogu dobiti Steam kod za aktivaciju igre. Promocija se završava u sredu od 19h po našem vremenu, tako da budite brzi!

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...