Jump to content

Najavljen DiRT 4


SolidChief

Recommended Posts

DiRT-4.jpg?fit=450%2C253

Serijal Colin McRae Rally igara je jedan od najdugovečnijih i najzabavanijih serijala trkačkih igara u istoriji, čija istorija počinje daleke 1998. godine.

Ova simulacija reli trka je sa svakom novom igrom u serijalu pomerala granice standarda trkačih igara i unosila svežinu na tržište. Serijal je počev od DiRT trojke (2011) prestao da koristi prefiks čuvenog reli vozača Kolin Mekreja, koji je poginuo u helikopterskoj nesreći 2017. godine.

Uzbudljive vesti nam stižu danas za ljubitelje ovog serijala, jer je studio Codemasters najavio 4. igru u DiRT serijalu, koja nam stiže juna ove godine. Kako se kaže u zvaničnom saopštenju, želja im je da “spoje realizam koji je su prikazali u Dirt Rally, sa uzbuđenjem i zabavom po kojima su poznati DiRT 2 i 3”.

Trenutno znamo veoma malo detalja o četvorci, a jedna od prvih stvari je Your Stage sistem, koji će na osnovu parametara i želja igrač unese, generisati specijalne unikatne mape na osnovu informacija koje je igrač pružio, i po rečima autora, broj kombinacija će biti praktično beskonačan,

Pogledajte promo trejler koji je stigao uz najavu:

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...