DeusExMachina326

Potražnja igrača za tim za RUR HotS Ligu

Recommended Posts

DeusExMachin#1824, dodajte me da igramo zajedno tacnije imam 3 lika za tm, tj ja i jos dva, fali nam jos 2 dobra igraca, pa ako hocete da igramo zajedno i da igramo tl skoro svaki dan, a mozemo se i prijaviti na ovaj hots srbija turnir slobodno me dodajte. :) Malo nam je muka igranja bez ful tima, jer padaju teski trolovi ili npr mi smo igrali kao plat i daju nam 2 bronza lika gde decko sa zul'jinom napada njih petoricu i naravno (zamislite) gine :D i tako iznova i iznova i ne, nemoguce je tako dobiti bilo koji tl mec, tako da ako hocete da igrate i da se druzimo slobodno me add. Pozz ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mozda se Zuljin zurio u klonju, sta ces, desava se i najboljima.

Poslao sam ti zahtev, a ako sam previse los za vasu ekipu, da ne otvaram novu temu evo nek me doda neka grupa ako im fali jedan covek, voleo bih da se oprobam malo u buducoj ligi (i trolujem narafski).

Nisam stigao da se prijavim na proslo takmicenje, a sad ne vidim da ima onaj fazon one man show prijava, pa cemo negde da te ubacimo, mora ceo tim da se ima?

ikomnen#2945

pozz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dodao sam te . Ako oces da se isprobamo da vidimo kako nam ide ako nisi vec nasao igrace voleo bih da nadjem tim za ovu ligu. Obozavam hots da igram ali nemam tim sa kojim bi mogao da ucestvujem u ligi . Bio sam na turniru na games-conu kao deo tima sacinjen od solo igraca i bilo mi je lepo takmiciti se voleo bih ponoviti nes slicno . Preseason sam zavrsio rank 4 . Season 1 Plat 1 Season 2 plat 5 ( nisam igrao bas tu sezonu puno).

         Battletag : Demonlish#1642

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.