Jump to content

Novi trejleri za For Honor


SolidChief

Recommended Posts

For_Honor_Keyart_2016.jpg?fit=450%2C445

For Honor, novi online akcioni hack and slash iz Ubisofta, najavljen u 2015. uskoro izlazi i imamo priliku da pogledamo trejlere za tri nove najavljene klase iz igre.

U pitanju su Nobushi, Valkyrie i Lawbringer i svaka klasa je dobila svoj trejler. Igra se ne bavi previše istorijskom podlogom niti nekom logičkom povezanošću između klasa, ali sa obzirom da taj univerzum već povezuje Vikinge, evropske feudalne vitezove i samuraje, očigledno je da je Ubisoft pustio mašti na volju i radi sve da postigne što više na vizuelnoj i tematskoj uzbudljivosti igre. Naravno, nemoguće je prevideti nekih par detalja iz trejlera pa su internet istorijski geekovi već primetili kako je jedno od najviše korišćenih oružja u ljudskoj istoriji, naginata popularna u Kini i na dalekom istoku, u ovom slučaju od straje japanskih samuraja, u trejleru nazvana “egzotičnom”. Postoje i neke donekle konfuzne stvari vezane za Valkirje navedene u trejleru, ali očigledno je da se razvojni tim nije previše osvrnuo na mitološku podlogu priče o nordijskim mitskim nebeskim ratnicama koje su vodile duše palih ratnika do kapija Valhale, ako su oni to zaslužili.

O samom gejmpleju igre nije bilo moguće previše saznati iz samih introa ali bar smo mogli videti kakve će biti glavne odlike ovih pojedinačnih klasa.


Nobuši je očigledno brza i agilna klasa, sa potencijalno velikim damageom i temom priče sličnom rogue klasama.


Valkirje su brze i pokretljive skoro kao Nobuši, ali primećuje se i veća doza borbe iz blizine, a da li će imati i neke mistične moći ostaje nam da vidimo.


Poslednja predstavljena klasa je Lawbringer, i očigledno je da je u pitanju teška warrior-like klasa, sa najtežom vrstom oklopa i dvoručnim poleaxe oružjem.

Sama igra je najavljena za 14. februar 2017. i izlazi za PC, PS4 i XboxOne.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...