Jump to content

UnDungeon – obećavajući pixelart RGP na Kickstarteru


SolidChief

Recommended Posts

UnDungeon.jpg?fit=450%2C253

Iako je Kickstarter dosta puta umeo sve nas da razočara sa mačkom u džaku, i dalje volimo da po njemu lovimo dobre i kvalitetne ideje za koje mislimo da ih vredi podržati i dati autorima vetar u leđa. Ovih dana nam je za oko zapao akcioni RPG, rađen u pixel art stilu – UnDungeon.

U pitanju je igra koja barata idejom multiverzuma. U nekom trenutuku došlo je do greške u svemiru i sedam paralelnih univerzuma se stopilo u jedan, stavljajući u isti prostor 7 različitih verzija planete Zemlje, od kojih je svaka imala distinktivnu sudbinu i razvoj kroz milenijume i mililjarde godina.

U ovako stopljenom svetu sedam Heralda (Glasnika) se pojavilo noseći sa sobom objekte poznate kao The Core (jezgra) koja ih održavaju u životu i ponovo oživljavaju. Ovih unikatnih sedam karaktera imaju svoju pozadinu i agendu u novonastaloj situaciji i upravo ćete vi kao igrač da ih vodite kroz igru.

Autori igre obećavaju duboku i razgranatu priču sa značajnim posledicama vaših odluka, roguelike akcionu i brzu borbu koja ne prašta greške, puno načina da izgradite svoje likove, veliki otvoreni i raznovrsni prostor za istraživanje… Na osnovu svega što smo videli na Kickstarteru možemo da kažemo da smo izaista impresionirani, pogotovo vizuelnim identiteom igre, ambijentom i muzikom.

Trejler igre možete videti ispod, a njihovu Kickstarter kampanju možete pronaći na OVOM LINKU, gde možete pročitati sve detalje vezane za igru. Igra će izaći za PC, Linux i osX, ali se planiraju u portovi za PS4, XboxONE i PS Vita, ukoliko Kickstarter kampanja bude dovaljno uspešna.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...